Blog Archives

Transformation of the Week Contest Winner: Rowena Cruz

Transformation of the Week Contest Winner: Rowena Cruz

Congratulations to Rowena Cruz, this week’s Better Body Transformation contest winner.

Rowena will receive a FREE Transformation Kit to help her continue on her journey of optimal health.

Here’s what she has to say about her Better Body System experience thus far:

“It’s hard to put into words what the Better Body System (BBS) means to me. Before I started on the program, I was over weight and had high blood pressure. To drop the weight and be healthier, I’ve tried Slimfast. I’ve also been on another company’s weight loss program. I have tried the Special K challenge. And of course, I’ve tried dieting and regular exercise. With these programs, the shakes are not the best tasting shakes out there. With dieting, I was almost always starving. And with any of these, whatever results I had was short term. As soon as I got off the program, I’d gain everything I’ve lost.

With the BBS, I had none of these issues. First of all, I absolutely love the YES shakes. I drink mine with 1% milk and they taste like a regular vanilla and chocolate shake for me. It was an easy program to follow. My first month with BBS was during the holidays, so I know I strayed a lot from the program. I was also not exercising. But, I still managed to lose 10 lbs and 5 inches around my waist. Not to encourage people to not follow the program but just to let you know how easy and effective this has been for me.

So with the BBS, gone is the struggle to lose weight. Gone is the high blood pressure. Whatever other health issues I had, everything’s back to normal. This is the healthiest I’ve been in my life. That’s what the BBS means to me. To have my health back, Yoli’s Better Body System has truly been a blessing.”

rowena

Luxury Car Program, SEJARAH NETWORK MARKETING!

Pada Sabtu lepas, 1 Oktober, Yoli International baru saja mengumumkan mengenai Luxury Car Program dan ini pastinya satu kejutan buat semua. Car Program paling mudah dicapai dalamSEJARAH NETWORK MARKETING! Anda tak boleh ragu-ragu dengan marketing plan Yoli kerana ianya dicipta oleh Consultant terkenal yang mencipta Plan Usana & Monavie. Mustahil dia akan reka plan yang memusnahkan company sendiri betul tak?

Dengan program ini pastinya Gelombang Yoli akan terus melanda Malaysia. Ramai masih tidak faham bagaimana untuk layak, maklumlah baru tak sampai 2 bulan Yoli di Malaysia masih ramai tidak memahami marketing plan lagi. Apa yang mampu saya katakan ialah sungguh mudah. MUDAH! Boleh dicapai dalam masa 1 bulan sahaja dan tidak ada di tempat lain!

Nanti saya akan post strategi bagaimana untuk berjaya dalam perniagaan ini, pada level mana harus ditumpu dan berapa lamakah anda untuk dapat kereta idaman anda :)

Jangan lepaskan peluang untuk menjadi perintis kepada perniagaan yang bakal mencetuskan fenomena baru ini. Sila Daftar percuma disini.

Betul Ke Alkalete Mudah Dijual?

Konsep perniagaan Yoli sebenarnya adalah guna sendiri untuk kesihatan, rasai kebaikannya dan kongsi pada rakan. Itulah formula Network Marketing Alaf baru dimana anda sebenarnya tidak perlu menjual pun. Belian produk cukup untuk guna sendiri dan keluarga. Namun anda masih mempunyai pilihan.

Menariknya dengan produk ini kerana ianya berbentuk capsule, kemana saja anda pergi boleh bawanya bersama kerana botolnya yang tidak berapa besar. 1 botol alkalete mengandungi 60 biji capsules, penggunaan untuk 30 hari, iaitu 2 biji sehari, lebih pun boleh. Harga untuk jual runcit dicadangkan Rm150.

Dari pengalaman saya sendiri dan group ketika membawanya bersama bertemu prospek untuk pembentangan produk dan perniagaan, di akhir pembentangan prospek sering dilema 50-50 untuk membuat keputusan, ada yang nak fikir dulu, balik tanya isteri dan sebagainya (Anda mesti biasakan?), kebanyakan tidak bersedia untuk terus membayar sekurangnya Rm260 untuk Pek Builder. Tapi pengalaman saya,MEREKA SEMUA TIDAK MENOLAK untuk mencuba TESTER PACKET yang anda boleh jual dengan harga Rm20 untuk 8 biji Alkalete anda. Mereka boleh cuba untuk 4 hari jika makan 2 biji sehari. Yang paling best pengalaman group saya, ada yang dah nampak kesan pada hari ketiga dan yang paling terbaik ialah testimoni pesakit Kencing Manis dari 26(TERUK NIH) turun7(NORMAL) dalam masa 3 hari :o . Pesakit Gout pula sembuh 80% pada hari keempat!

Jadi apa makna pada anda bila mereka bila lihat produk ini sangat cepat dan mudah berkesan dengan hanya TESTER PACKET? Maknanya anda kena sediakan lebih stok lah. Dan anda kena bersedia mereka akan datang untuk present pada anda pula keberkesanan produk ni pada mereka.

Inilah yang saya katakan produk ini sangat mudah dijual. 1 hari pun boleh habis sebotal orang beli TESTER. Anda jumpa 8 orang je terus habis! Apapun itu pilihan anda jika anda rasa nak balik modal cepat, tapi hakikatnya produk baik macam ni guna untuk sendiri dulu la kan? Bergantung pada cara masing-masing, semua pun boleh!

Cuba anda renungkan, ada ke orang akan berkata TIDAK pada anda bila melihat produk sebegini baik, cepat memberi kesan, marketing plan terbaik di pasaran, syarikat yang kukuh?

Jangan lepaskan peluang untuk menjadi perintis kepada perniagaan yang bakal mencetuskan fenomena baru ini. Sila Daftar percuma disini.

Kad Debit MasterCard Payoneer Untuk Pengedar Yoli

Kad Debit MasterCard Payoneer Untuk Pengedar Yoli

Kepada semua ahli Yoli Malaysia Success Team yang sudah aktifkan keahlian anda (telah membuat belian produk). Anda kini boleh memohon untuk mendapatkan Kad Debit MasterCard Payoneer di Virtual Office anda, di QUICK LINKS sebelah kiri paling bawah, klik  Yoli Prepaid MasterCard® dan ikuti arahan selanjutnya.

Setiap bonus komisen mingguan anda, boleh terus di transfer ke Debit MasterCard ini, boleh withdraw di mana-mana ATM berdekatan dan juga boleh digunakan untuk membeli belah di mana-mana kedai yang mempunyai logo MasterCard.

Kad ini akan di pos ke rumah anda dalam tempoh 20 hari selepas diluluskan, biasanya ambil masa tak lebih dari 1 bulan. Untuk maklumat lanjut atau bantuan, sila hubungi orang yang memperkenalkan anda.
Jangan lepaskan peluang untuk menjadi perintis kepada perniagaan yang bakal mencetuskan fenomena baru ini. Sila Daftar percuma disini.

Yoli Malaysia Testimoni

Testimoni

 

Testimoni Yoli : Penyakit Gout, Jaafar Onn

 

Testimoni Yoli : Kanser Gusi, En. Azizan

Mengenai Syarikat Yoli Inc

Mengenai Syarikat Yoli Inc

Ibu Pejabat Yoli di Salt Lake City, Utah Amerika Syarikat

Ditubuhkan pada November 2009 di Salt Lake City, Utah, Amerika Syarikat, betul-betul di tengah-tengah “silikon lembah” pemasaran rangkaian. Memasuki Malaysia pada September 2011 dan Pelancaran rasmi di negara ini pada akhir Januari 2012. Penghormatan yang amat  membanggakan buat Malaysia bilanegara kita dijadikan negara operasi kedua dan merupakan HUB kepada seluruh dunia Yoli selepas ini. Ini yang membezakan syarikat Yoli dan syarikat lain yang memasuki Malaysia. Anda kini berada di tempat yang betul pada masa yang sangat-sangat tepat.

Membina jenama terkenal yang memberi kesan kepada kehidupan berjuta-juta orang memerlukan kepimpinan yang berpengalaman dan pasukan pengurusan. Yoli diasaskan oleh enam usahawan berpengalaman dengan wawasan membantu orang lain hidup lebih baik dan membantu orang berjaya dalam ekonomi.

Bukan sahaja Yoli komited untuk membuat perbezaan di dalam kedua-dua kehidupan Pengedar dan pelanggan-pelanggan, tetapi kepada dunia amnya. Melalui perkongsian dengan Pokok Untuk Masa Depan, Yoli telah mewujudkan satu budaya yang berkuasa memberi serta melindungi persekitaran kita yang amat ternilai

Salah satu kelebihan yang unik Yoli yang mampu berdaya saing di pasaran ialah Yoli adalah sebuah syarikat yang diasaskan oleh Pengedar Pengedar. Setiap Pengasas telah membina organisasi dengan beribu-ribu malah ratusan ribu Pengedar, dan telah bertanggungjawab untuk bergerak secara literal beratus-ratus juta dolar dalam pemasaran produk.

Pengasas Yoli tahu bagaimana rasanya berada di dalam Kesusahan-berkorban masa, tenaga dan wang untuk membantu Pengedar membina masa depan. Bersama-sama, enam daripada mereka pada hakikatnya, mempunyai lebih 100 tahun rangkaian bangunan gabungan pengalaman di peringkat dunia.

Selain itu, lima lelaki ini juga telah membina perusahaan perniagaan yang berjaya, sebagai tambahan kepada downline yang besar. Perspektif yang unik ini memberikan pengasas Yoli kelebihan besar ke atas syarikat-syarikat rangkaian pemasaran yang lain dan telah memupuk pembangunan beberapa produk dan program yang paling inovatif dalam sejarah pemasaran rangkaian..

Baru-baru ini, Yoli telah diperkenalkan di dalam beberapa penerbitan industri termasuk Network Marketing Business Journal, di mana kita telah dipaparkan sebagai “Syarikat bulanan terbaik”, Pengiklan Home Business, Home Business Connection, dan lain-lain.

Lebih mengagumkan, Yoli telah mengumpulkan pasukan terbaik korporat profesional yang berpengalaman untuk membantu menjalankan operasi sehari-hari untuk memastikan keuntungan dan menyokong pertumbuhan yang teguh.

Daftar Sekarang!

Pelan Pemasaran Yoli (New Generation Binary Plan)

Semua orang tahu tentang syarikat Usana (Jualan Produk Syarikat Network Marketing Tertinggi Di Dunia) dan Monavie (Pendapatan Usahawan Network Marketing Tertinggi Di Dunia) dari Amerika Syarikat. Tetapi siapakah yang menjadi pencetus kepada kejayaan mereka? Sekiranya anda tahu, sudah tentulah Daren Falter ialah orangnya. Beliau adalah consultant yang mereka bentuk sistem di Usana dan Monavie. Kini Darren Falter telah membuka sebuah syarikat Network Marketing sendiri iaitu YOLI. Kenapa 80% yang menyertai Network Marketing berhenti? Sebab tak tahan dengan MAINTENANCE. Kini Daren Falter mereka teknik marketingMAINTENANCE FREE dari bonus. The Best of The Best.

SATU PELUANG BUSINESS DARI AMERIKA SYARIKAT YANG BAKAL MENGGEGARKAN MALAYSIA

SATU PELUANG BUSINESS DARI AMERIKA SYARIKAT YANG BAKAL MENGGEGARKAN MALAYSIA & SELURUH ASIA & PELUANG MENJADI ORANG TERAWAL.

Jemputan Eksklusif Kepada Sesiapa Sahaja Yang Berminat Untuk Mengetahui Secara Jelas Tentang Keunikan Produk ALKALETE ACID NEUTRALIZER & BIZ PLAT

FORM Yang Disediakan, Daftar http://www.yoli4all.com/ads2network

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.