Monthly Archives: March 2012

The Best Internet Marketing Opportunities

Marketing Plan Exampleswww.USABlastCaps.com Yoli Teamwork rocks! YOLI Mentors and Distributors join Yoli Prelaunch. Top leadership teams provide team tools, training and marketing, support and resources. Join Yoli during prelaunch as they are set to change the beverage and network marketing industries like never before! YOLI PRODUCT We were searching for a way to get pure, healthy nutrients without the sugar, preservatives and heat processing that leaves almost all supplements nutritionally depleted. What we’ve discovered is a fun, easy way to get and stay healthy in three easy steps: Twist, Blast and Shake™. Get your FREE sample – only pay shipping and handling @ http://www.usa.goyoli.com YOLI MANAGEMENT With over 100 years of combined success in traditional business, the Yoli founders have also established invaluable relationships with thousands of people throughout their career as top Distributors in the field as well. All the founders know what it feels like to be in your shoes AND have a passion to help people achieve their best. Yoli truly is a company founded by Distributors for Distributors. OPPORTUNITY: Share Yoli Part-Time. Generate Income Full-Time. Finally, Get Paid What You’re Worth. Learn more about this opportunity @ usa.goyoli.com Yoli’s mission is to not only evolve the multi-billion dollar beverage category but the 0+ billion direct selling industry as well. Yoli believes that good old-fashioned word-of-mouth marketing coupled with a progressive hi-tech, hi-touch approach is the 

Peluang Bisnes Online 2012

Produk Unik & Plan Pemasaran Terbaik Di Dunia
Diasaskan Leader-Leader Bertaraf Antarabangsa
Syarikat yang bertaraf Multi-Billion
Pengiktirafan dari Majalah Inc 500 sebagai syarikat yang paling pantas berkembang
3 Produk Terbaik Dunia iaitu Alkalete, Superfruits, dan Energy Booster
Modal Kecil, Semua Mampu Join.
Kukuh dan mampu membayar bonus untuk semua pengedar-pengedarnya
Plan unik & Pendapatan lumayan untuk leaders dan pengedar biasa
Testimoni produk yang mengagumkan
Teknologi Sistem Marketing dicipta oleh Consultant Terbaik Dunia
Masih baru di Di Dunia. Malaysia Negara Pertama di buka oleh Yoli Inc

Ramai Jutawan lahir dalam industri Network Marketing adalah mereka mendaftarkan diri menjadi orang terawal.

Klik Sini Untuk Daftar Sekarang

 

5 Cara Promosi Produk Atau Servis Anda Di Internet

Terdapat pelbagai cara memasarkan produk atau servis anda di internet. Ada yang mudah dilakukan dan ada juga yang rumit.

Di sini ada beberapa cara yang selalu dipraktikkan untuk mempromosikan laman web anda dan ianya juga disertakan dengan video untuk memudahkan pemahaman anda.

(1) Promosi Melalui Email

Perkara pertama yang anda perlu ada ialah sebuah laman web “opt-in” atau “landing page” yang mempunyai borang langganan di mana pelawat boleh meninggalkan nama dan email mereka di laman web tersebut. Selepas pelawat tersebut meninggalkan nama dan email mereka, anda boleh mulakan pemasaran produkatau servis anda dengan menghantar email kepada mereka. Walaubagaimanapun, penghantaran email ini bukan dilakukan secara manual tetapi dengan menggunakan perisian yang dinamakan autoresponder. Autoresponder ini boleh hantar mesej kepada ratusan dan ribuan email pada satu-satu masa dan inilah caranya anda lakukan promosi melalui email.

Untuk memahami dengan lebih lanjut, sila tonton video di bawah.

Pelajaran #1: sediakan laman “opt-in” atau “landing page”. Kemudian, langgan servis autoresponder dan isikan beberapa email yang hendak anda hantar di dalam sistem autoresponder ini.

Ada 2 servis autoresponder yang saya sarankan kepada anda.

Aweber – http://www.bisnesdigital.com/aweber
Getresponse – http://www.bisnesdigital.com/getresponse

Tip #1: masukkan beberapa mesej untuk dijadikan email di dalam autoresponder anda supaya setiap kali pelawat laman web anda berikan nama dan email mereka, mereka akan mendapat email ini secara automatik dan berterusan dari anda.

Tindakan #1: Bina laman “opt-in” dan langgan autoresponder. Kemudian, masukkan minima 7 mesej untuk anda jadikan email untuk dihantar kepada prospek anda. Tambah lebih banyak mesej pada masa akan datang. Selepas ini, promosikan laman “opt-in” atau “landing page” ini dengan menggunakan kaedah promosi lain (juga ada diterangkan 4 daripadanya di bawah).

(2) Promosi Melalui Artikel #1

Artikel merupakan bahan penting di dalam pemasaran internet. Tapi banyak orang tak tahu topik apa yang nak dibincangkan untuk membuat sesuatu artikel. Video ini berikan anda satu idea dan akan boleh kembangkan idea ini kepada lebih daripada 1 idea lain. Saya tulis artikel ini dalam masa setengah jam walaupun saya tak tahu forex dengan mendalam. Anda boleh aplikasikan teknik ini dalam apa jua niche pilihan anda.

PENTING! menulis artikel kadang-kadang susah untuk yang belum mencubanya tetapi menjadi lebih senang bila dah selalu tulis.

Pelajaran #2: tulis artikel untuk promosi landing page anda

Tip #2: rujuk paling kurang 2 website untuk mula menulis

Tindakan #2: tulis paling kurang 1 artikel atau cari sesiapa yang boleh tulis artikel untuk niche anda. Kemudian sebarkan artikel ini ke seberapa banyak laman web lain yang anda temui. Anda boleh juga sebarkan artikel anda ke direktori artikel seperti ezinearticles.com, articlecity.com atau searchwarp.com.

(3) Promosi Melalui Artikel #2

Ada sesetengah pendapat mengatakan ianya sudah mencukupi untuk menyebarkan artikel anda ke beberapa direktori artikel yang ternama tetapi ada juga pendapat yang mengatakan ianya lebih baik jika anda sebarkan kepada beratus-ratus direktori artikel di internet.

Bagi saya, ianya bergantung kepada strategi anda sendiri. Jika anda ingin banyak ‘backlink’, sudah tentulah anda akan sebarkan artikel anda ke beratus-ratus direktori artikel. Jika anda tidak inginkan masalah “duplicate content”, adalah tidak sesuai jika artikel yang sama disebarkan ke ratusan direktori artikel. Walaubagaimanapun, saya berikan cara kepada anda untuk hantar artikel sama yang anda tulis ini kepada ratusan laman web yang lain dengan mudahnya di dalam video di bawah.

Pelajaran #3: gunakan artikel yang anda tulis untuk sebarkan ke 1,000 laman web lain.

Tip #3: kalau tak cukup bajet, gunakan beberapa article directory utama yang saya berikan di dalam video untuk sebarkan artikel anda. Kalau hendak gunakan list direktori kat atas tu pun boleh, tapi pastikan anda tak habiskan banyak masa dengan lakukan manual submission.

Tindakan #3: sebarkan artikel anda ke article directory setiap kali anda ada artikel baru yang ditulis.

(4) Promosi Melalui Komen Blog

Disebabkan terdapat pelbagai blog di dalam pelbagai pasaran, adalah mudah untuk anda lakukan promosi sebegini. Lagipun, sesetengah blog mempunyai pembaca setia mereka tersendiri dan pembaca-pembaca ini merupakan sasaran terbaik untuk produk yang anda promosikan.

Walaubagaimanapun, elakkan diri anda daripada dilabel sebagai ‘blog spammer’ dengan terus beriklan melalui komen blog anda secara terang-terangan. Lakukannya dengan cara yang berhemah.

Pelajaran #4: jadikan kebiasaan anda untuk meninggalkan komen di blog berkaitan dengan niche anda. Jangan habiskan terlalu banyak masa dengan baca setiap blog dan setiap komen.

Tip #4: Gunakan strategi 1-minit utk baca paparan blog, 1-minit untuk tinggalkan komen anda.

Tindakan #4: Cari 10 blog berkaitan niche anda dan tinggalkan 10 komen di blog setiap hari.

(5) Promosi Melalui Youtube

Banyak cara digunakan untuk memasarkan produk anda di Youtube.

Salah satu caranya ialah seperti yang saya terangkan di dalam video di bawah:

Ada beberapa perkara penting yang saya ingin sampaikan di sini.

1. guna video orang lain (tak perlu pening kepala cipta video baru)
2. daftar akaun Youtube dengan nama yang ada keyword kepada niche anda
3. letakkan tajuk video yang ada keyword sasaran anda
4. letakkan link ke landing page anda di bahagian description (bersama http:// )
5. letakkan keyword sasaran anda di dalam tags
6. masukkan artikel atau maklumat berkaitan niche anda di dalam bahagian description

Walaupun senarai di atas panjang tapi rasanya ianya mudah dipraktikkan.

Pelajaran #5: gunakan Youtube sebagai permulaan pemasaran video anda.

Tip #5: optimasikan video yang anda muatnaik di Youtube dengan tip yang diberikan di atas.

Tindakan #5: cari 1 video pertama anda di Youtube dan muatnaik ke Youtube juga dengan cara yang diajarkan di dalam video di atas.

Jika anda perlukan tutorial lengkap untuk mengaplikasikan cara pemasaran melalui Youtube, anda boleh dapat video tutorial ini di http://www.UsahawanInternet101.com/youtube

Dipetik dari http://rahsia.bisnesdigital.com

Small Bisness – Tip to start

So you’ve decided to open a small business or start marketing the one you already have. Congratulations!

Whether you are just forming your ideas or expanding existing promotional efforts to include online channels, you’re about to navigate a journey that has the potential of taking your business to the next level – fast.

Although the techniques and tools for today’s PR and marketing may seem daunting, don’t be intimidated.

Start with these 3 steps to ramp up your small business marketing efforts:

1. Create a Roadmap. Before you start almost any project, the preparation you do beforehand will be key to future success. Imagine hopping in the car for a cross-country trip without a GPS or map to guide you to your goal destination.

PR and marketing are the same. When putting together a plan, ask yourself these questions:

  • What are my objectives? Do I want more customers? Do I want to attract a different market than I currently have? Am I looking to create a stronger local presence?
    Defining what you want to achieve is critical in keeping your plan focused and being able to measure success over time.
  • What is my budget?
    It’s important to establish what you are willing to spend prior to creating a plan. While many PR and marketing tools are not as expensive as you think, the costs still need to be accounted for in such a way that it’s not a strain to you or the business.
    In creating your budget, look for places where you might be able to save. Learning how to write a press release on your own can save you copywriting fees, for example.
    Decide in advance how you want to divide your dollars. Perhaps you should consider a mix of advertising (the message you pay for and place with specific outlets, such as the Yellow Pages) and PR efforts (those which help you get the word out in multiple ways, such as news releases, special events, community tie-ins).
  • How much time am I willing to commit?
    A PR and marketing effort can be as big or small as you decide. However, in an Internet landscape where content is king – you likely need to carve out time to create content, and connections online.2. Go forth, measure and refine. Now that you have a plan, it’s time to take action.

    One of the more important elements of any plan is ensuring to coordinate efforts so that you stay on message and can get more bang for your buck.

    In addition, it is marketing and PR best practices to test a tactic at least 3 times before determining its effectiveness. Imagine if TV networks only ran one ad for a new sitcom premiering. The likelihood that the audience saw and remembered the concept, premier day/time and what they liked about it is miniscule.

    So, marketers combat this issue with frequency.

    Make sure your brand is visible in as many places as your target audience is looking including:

  • Search Engines
  • Facebook/Twitter/LinkedIn
  • Print Publications (Newspapers, Magazines)
  • Signage outside your building (if you are a brick and mortar)Before, during and after you launch your marketing plan, measurement is key. In order to define success, you will need to know where you started – i.e. your benchmarks.As marketing plan components deploy, watch for spikes in traffic on the site from referring sources such as search engines, press release distribution services, ads etc.

    After a frequency is established, you can compare tactics and messages to see which is working the best and which need to be refined or removed from the plan.

    3. Don’t forget about local. Whether your location is critical to your business or not, making connections locally is still an important part in growing your business.

    For example, when you become familiar with the news sources in your area, you can create relationships that make you the go-to-person for insight on your given area of expertise.

    For a locally-driven business such as a restaurant, pet store etc., local is going to be a critical part of success as you need people within physical proximity to you to help the business grow.

    However, companies that operate out of a city but serve national customers can also benefit from local connections. Don’t discount the affect you can have on referrals and even signing up local clients by attending networking events, sponsoring local charities, etc.

    To let people nearby know you are there, try the following:

  • Submitting your business to Google Places
  • Use local listing services such as Yellow Pages and patch.com.
  • Provide interesting tips, suggestions and secrets to local radio and news programs. For example, if you own a hardware store, offer “best bird feeding” practices highlighting products consumers can find in your store.
  • Create a blog specializing in activities and events surrounding your industry with a local flavor, i.e., if you sell surfboards, provide updated surf reports and new local competition information.

There is no limit to what you can accomplish with a well thought out and executed PR and marketing plan. Remember to be consistent in all your efforts. Maintain the same language, message and keywords in all tactics regardless of the channel. In no time you will be measuring noticeable returns on your small business marketing efforts.

Pelan Pemasaran Yoli (New Generation Binary Plan)

Semua orang tahu tentang syarikat Usana (Jualan Produk Syarikat Network Marketing Tertinggi Di Dunia) dan Monavie (Pendapatan Usahawan Network Marketing Tertinggi Di Dunia) dari Amerika Syarikat. Tetapi siapakah yang menjadi pencetus kepada kejayaan mereka? Sekiranya anda tahu, sudah tentulah Daren Falter ialah orangnya. Beliau adalah consultant yang mereka bentuk sistem di Usana dan Monavie. Kini Darren Falter telah membuka sebuah syarikat Network Marketing sendiri iaitu YOLI. Kenapa 80% yang menyertai Network Marketing berhenti? Sebab tak tahan dengan MAINTENANCE. Kini Daren Falter mereka teknik marketingMAINTENANCE FREE dari bonus. The Best of The Best.

SATU PELUANG BUSINESS DARI AMERIKA SYARIKAT YANG BAKAL MENGGEGARKAN MALAYSIA

SATU PELUANG BUSINESS DARI AMERIKA SYARIKAT YANG BAKAL MENGGEGARKAN MALAYSIA & SELURUH ASIA & PELUANG MENJADI ORANG TERAWAL.

Jemputan Eksklusif Kepada Sesiapa Sahaja Yang Berminat Untuk Mengetahui Secara Jelas Tentang Keunikan Produk ALKALETE ACID NEUTRALIZER & BIZ PLAT

FORM Yang Disediakan, Daftar http://www.yoli4all.com/ads2network