Apa itu ‘Scalar Energy’?

Banyak Persoalan Yang Timbul Dari Orang Ramai Semenjak Kebelakangan Ini .. Bagaimanakah “Scalar Energy” Boleh Wujud Dalam Produk Yoli “Alkelete” Dan Perkara Ini Membuatkan Produk Hebat Yoli “Alkalete” Ini Tiada Tarikh Luput ( Not Expired )

Ini Juga Tambah Menjadikan Mereka Kebingungan Dan Kehairanan Lebih Lebih Lagi Produk Ini Boleh Di Gunakan Untuk Bahagian Dalaman Tubuh Badan Manusia (Boleh Di Makan ) Dan Memberi Kesan Yang Amat Menakjubkan Kepada Mereka Yang Telah Mencubanya …Seperti Menyembuh kan Berbagai Penyakit Kronik Dengan Begitu Cepat ..Di Samping Memberi Tenaga Luar Dan Dalaman Yang Begitu Hebat !!! ( Zahir & Bathin )

Dan Selama Ini Jugalah Mereka Tahu Bahawa Produk Yang Ada “Scalar Energy” Yang Ada Dalam Pasaran Ketika Ini Boleh Di Guna Pakai Hanya Untuk Kegunaan Luaran Tubuh Manusia Sahaja Seperti Gelang , Rantai , Cincin Dan Sebagainya …Dan Bukan Untuk Di Makan .. !!!

Bagaimana ‘Scalar Energy’ Berlaku ?

“Scalar Energy” Terjadi Adalah Hasil Daripada Proses Pemanasan/Pembakaran Batu/Lahar Gunung Berapi (Atom-Atom) Secara Agresif , Extrim Dan Berterusan Di Perut Bumi Selama Jutaan Tahun.

Proses Ini Mewujudkan Keadaan Teruja Yang Teramat Tinggi ‘Excited State’ Bagi Atom – Atom Calcium Carbonate , Potassium Hydroxyde , dll.

Bahan Inilah Yang Menjadi Sumber Bahan Mentah Produk Yoli “Alkalete “.

Apabila Ia Di Muntahkan Ke Permukaan Bumi …Imbangan Tenaga Dalam Atom-Atom Yang Telah Menjalani Proses Pengujaan Tenaga Yang Teramat Extrim Tersebut Akan Menjalani Proses Pengimbangan Tenaga Yang Berterusan Selama Ribuan Tahun Sehingga Akhirnya Secara Beransur Ansur Menjadi Stabil ..

Proses Ini Berlaku Secara Berterusan Sehingga Semua Paras Tenaga Atom- Atom Tersebut Kembali Ke Paras Normal/Asal … Dan Setiap Atom Tersebut Akan Menyimpan Bersamanya Satu “Tenaga Unik” Yang Di Kenali Dengan Panggilan “Scalar Energy “.

Tenaga “Scalar Energy ” Ini Sangat Unik Dimana Ia Akan Cepat Bertindak Balas Keatas Aura Aura Dan Tenaga Tenaga Yang Berada Pada Tahap Tidak Seimbang Diatas Permukaan Bumi .. Yakni Apabila Ujud Keadaan Berinteraksi Dengan Nya …

Perkara Ini Amat Ketara Kesannya Terutama Sekali Apabila Ia Berinteraksi Dengan Tenaga Dan Aura Tubuh Badan Manusia Yang Mempunyai Kitaran Darah Yang Sentiasa Mengalir Didalamnya..Yang Selalunya Tidak Stabil Secara Menyeluruh..

Dan Apabila Seseorng Itu Mengidapi Penyakit Kronik..Tenaga Tenaga Yang Ujud Pada Sel Sel Yang Ada Dalam Darah Manusia Itu Amat Tidak Stabil Di Sebabkan Ada Unsur Lain Yang Ujud Bersamanya Seperti Lebihan Gula , Kolesterol ,Enzim Enzim Negatif Dan Sebagainya..

Di Tambah Lagi Kelebihan Produk Yoli Alkalete Ini Yang Di Cipta Khas Secara Saintifik Yang Mempunyai Sifat Kealkalian Yang Amat Tinggi..Dan Bergabung Pula Dengan “Scalar Energy”..Maka Produk Ini Memberi Kesan Yang Amat Pantas Dan Amat Menakjubkan Kepada Mereka Mereka Yang Memakannya…

INILAH KELEBIHAN PRODUK YOLI “ALKALETE “

Posted on April 20, 2012, in Alkalete Product Testimonial and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: