Betul Ke Alkalete Mudah Dijual?

Konsep perniagaan Yoli sebenarnya adalah guna sendiri untuk kesihatan, rasai kebaikannya dan kongsi pada rakan. Itulah formula Network Marketing Alaf baru dimana anda sebenarnya tidak perlu menjual pun. Belian produk cukup untuk guna sendiri dan keluarga. Namun anda masih mempunyai pilihan.

Menariknya dengan produk ini kerana ianya berbentuk capsule, kemana saja anda pergi boleh bawanya bersama kerana botolnya yang tidak berapa besar. 1 botol alkalete mengandungi 60 biji capsules, penggunaan untuk 30 hari, iaitu 2 biji sehari, lebih pun boleh. Harga untuk jual runcit dicadangkan Rm150.

Dari pengalaman saya sendiri dan group ketika membawanya bersama bertemu prospek untuk pembentangan produk dan perniagaan, di akhir pembentangan prospek sering dilema 50-50 untuk membuat keputusan, ada yang nak fikir dulu, balik tanya isteri dan sebagainya (Anda mesti biasakan?), kebanyakan tidak bersedia untuk terus membayar sekurangnya Rm260 untuk Pek Builder. Tapi pengalaman saya,MEREKA SEMUA TIDAK MENOLAK untuk mencuba TESTER PACKET yang anda boleh jual dengan harga Rm20 untuk 8 biji Alkalete anda. Mereka boleh cuba untuk 4 hari jika makan 2 biji sehari. Yang paling best pengalaman group saya, ada yang dah nampak kesan pada hari ketiga dan yang paling terbaik ialah testimoni pesakit Kencing Manis dari 26(TERUK NIH) turun7(NORMAL) dalam masa 3 hari :o . Pesakit Gout pula sembuh 80% pada hari keempat!

Jadi apa makna pada anda bila mereka bila lihat produk ini sangat cepat dan mudah berkesan dengan hanya TESTER PACKET? Maknanya anda kena sediakan lebih stok lah. Dan anda kena bersedia mereka akan datang untuk present pada anda pula keberkesanan produk ni pada mereka.

Inilah yang saya katakan produk ini sangat mudah dijual. 1 hari pun boleh habis sebotal orang beli TESTER. Anda jumpa 8 orang je terus habis! Apapun itu pilihan anda jika anda rasa nak balik modal cepat, tapi hakikatnya produk baik macam ni guna untuk sendiri dulu la kan? Bergantung pada cara masing-masing, semua pun boleh!

Cuba anda renungkan, ada ke orang akan berkata TIDAK pada anda bila melihat produk sebegini baik, cepat memberi kesan, marketing plan terbaik di pasaran, syarikat yang kukuh?

Jangan lepaskan peluang untuk menjadi perintis kepada perniagaan yang bakal mencetuskan fenomena baru ini. Sila Daftar percuma disini.

Posted on April 26, 2012, in Yoli Bisnes Info and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: