Luxury Car Program, SEJARAH NETWORK MARKETING!

Pada Sabtu lepas, 1 Oktober, Yoli International baru saja mengumumkan mengenai Luxury Car Program dan ini pastinya satu kejutan buat semua. Car Program paling mudah dicapai dalamSEJARAH NETWORK MARKETING! Anda tak boleh ragu-ragu dengan marketing plan Yoli kerana ianya dicipta oleh Consultant terkenal yang mencipta Plan Usana & Monavie. Mustahil dia akan reka plan yang memusnahkan company sendiri betul tak?

Dengan program ini pastinya Gelombang Yoli akan terus melanda Malaysia. Ramai masih tidak faham bagaimana untuk layak, maklumlah baru tak sampai 2 bulan Yoli di Malaysia masih ramai tidak memahami marketing plan lagi. Apa yang mampu saya katakan ialah sungguh mudah. MUDAH! Boleh dicapai dalam masa 1 bulan sahaja dan tidak ada di tempat lain!

Nanti saya akan post strategi bagaimana untuk berjaya dalam perniagaan ini, pada level mana harus ditumpu dan berapa lamakah anda untuk dapat kereta idaman anda 🙂

Jangan lepaskan peluang untuk menjadi perintis kepada perniagaan yang bakal mencetuskan fenomena baru ini. Sila Daftar percuma disini.

Posted on April 26, 2012, in Yoli Bisnes Info and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: