Category Archives: Yoli Bisnes Info

Info-Info Bisnes Yoli

Luxury Car Program, SEJARAH NETWORK MARKETING!

Pada Sabtu lepas, 1 Oktober, Yoli International baru saja mengumumkan mengenai Luxury Car Program dan ini pastinya satu kejutan buat semua. Car Program paling mudah dicapai dalamSEJARAH NETWORK MARKETING! Anda tak boleh ragu-ragu dengan marketing plan Yoli kerana ianya dicipta oleh Consultant terkenal yang mencipta Plan Usana & Monavie. Mustahil dia akan reka plan yang memusnahkan company sendiri betul tak?

Dengan program ini pastinya Gelombang Yoli akan terus melanda Malaysia. Ramai masih tidak faham bagaimana untuk layak, maklumlah baru tak sampai 2 bulan Yoli di Malaysia masih ramai tidak memahami marketing plan lagi. Apa yang mampu saya katakan ialah sungguh mudah. MUDAH! Boleh dicapai dalam masa 1 bulan sahaja dan tidak ada di tempat lain!

Nanti saya akan post strategi bagaimana untuk berjaya dalam perniagaan ini, pada level mana harus ditumpu dan berapa lamakah anda untuk dapat kereta idaman anda 🙂

Jangan lepaskan peluang untuk menjadi perintis kepada perniagaan yang bakal mencetuskan fenomena baru ini. Sila Daftar percuma disini.

Betul Ke Alkalete Mudah Dijual?

Konsep perniagaan Yoli sebenarnya adalah guna sendiri untuk kesihatan, rasai kebaikannya dan kongsi pada rakan. Itulah formula Network Marketing Alaf baru dimana anda sebenarnya tidak perlu menjual pun. Belian produk cukup untuk guna sendiri dan keluarga. Namun anda masih mempunyai pilihan.

Menariknya dengan produk ini kerana ianya berbentuk capsule, kemana saja anda pergi boleh bawanya bersama kerana botolnya yang tidak berapa besar. 1 botol alkalete mengandungi 60 biji capsules, penggunaan untuk 30 hari, iaitu 2 biji sehari, lebih pun boleh. Harga untuk jual runcit dicadangkan Rm150.

Dari pengalaman saya sendiri dan group ketika membawanya bersama bertemu prospek untuk pembentangan produk dan perniagaan, di akhir pembentangan prospek sering dilema 50-50 untuk membuat keputusan, ada yang nak fikir dulu, balik tanya isteri dan sebagainya (Anda mesti biasakan?), kebanyakan tidak bersedia untuk terus membayar sekurangnya Rm260 untuk Pek Builder. Tapi pengalaman saya,MEREKA SEMUA TIDAK MENOLAK untuk mencuba TESTER PACKET yang anda boleh jual dengan harga Rm20 untuk 8 biji Alkalete anda. Mereka boleh cuba untuk 4 hari jika makan 2 biji sehari. Yang paling best pengalaman group saya, ada yang dah nampak kesan pada hari ketiga dan yang paling terbaik ialah testimoni pesakit Kencing Manis dari 26(TERUK NIH) turun7(NORMAL) dalam masa 3 hari 😮 . Pesakit Gout pula sembuh 80% pada hari keempat!

Jadi apa makna pada anda bila mereka bila lihat produk ini sangat cepat dan mudah berkesan dengan hanya TESTER PACKET? Maknanya anda kena sediakan lebih stok lah. Dan anda kena bersedia mereka akan datang untuk present pada anda pula keberkesanan produk ni pada mereka.

Inilah yang saya katakan produk ini sangat mudah dijual. 1 hari pun boleh habis sebotal orang beli TESTER. Anda jumpa 8 orang je terus habis! Apapun itu pilihan anda jika anda rasa nak balik modal cepat, tapi hakikatnya produk baik macam ni guna untuk sendiri dulu la kan? Bergantung pada cara masing-masing, semua pun boleh!

Cuba anda renungkan, ada ke orang akan berkata TIDAK pada anda bila melihat produk sebegini baik, cepat memberi kesan, marketing plan terbaik di pasaran, syarikat yang kukuh?

Jangan lepaskan peluang untuk menjadi perintis kepada perniagaan yang bakal mencetuskan fenomena baru ini. Sila Daftar percuma disini.

Kad Debit MasterCard Payoneer Untuk Pengedar Yoli

Kad Debit MasterCard Payoneer Untuk Pengedar Yoli

Kepada semua ahli Yoli Malaysia Success Team yang sudah aktifkan keahlian anda (telah membuat belian produk). Anda kini boleh memohon untuk mendapatkan Kad Debit MasterCard Payoneer di Virtual Office anda, di QUICK LINKS sebelah kiri paling bawah, klik  Yoli Prepaid MasterCard® dan ikuti arahan selanjutnya.

Setiap bonus komisen mingguan anda, boleh terus di transfer ke Debit MasterCard ini, boleh withdraw di mana-mana ATM berdekatan dan juga boleh digunakan untuk membeli belah di mana-mana kedai yang mempunyai logo MasterCard.

Kad ini akan di pos ke rumah anda dalam tempoh 20 hari selepas diluluskan, biasanya ambil masa tak lebih dari 1 bulan. Untuk maklumat lanjut atau bantuan, sila hubungi orang yang memperkenalkan anda.
Jangan lepaskan peluang untuk menjadi perintis kepada perniagaan yang bakal mencetuskan fenomena baru ini. Sila Daftar percuma disini.

Pelan Pemasaran Yoli (New Generation Binary Plan)

Daren Falter, Founder dan Executive VP Yoli telah mengkaji segala permasalahan yang usahawan Network Marketing hadapi dalam membina perniagaan sebegini. Dengan itu lahirlah syarikat ini yang banyak menyelesaikan masalah dalam Network Marketing. Gabungan Unilevel dalam Upgraded binary yang dipanggil New Generation Binary. Tiada flushing, tidak perlu menjual, tidak perlu risau dengan main harga, tidak perlu menghantar produk, support sistem direka secara online, pendaftaran, pembelian, virtual office, presentation semuanya dilakukan secara online, bukan itu saja, Yoli juga memberi anda gaya hidup yang anda idamkan, kereta mewah yang mudah dicapai, percutian ke tempat-tempat mewah 5 star yang exotic. Semuanya disediakan untuk anda sebagai rakan perniagaan korporat Yoli.

Semua orang tahu tentang syarikat Usana (Jualan Produk Syarikat Network Marketing Tertinggi Di Dunia) dan Monavie (Pendapatan Usahawan Network Marketing Tertinggi Di Dunia) dari Amerika Syarikat. Tetapi siapakah yang menjadi pencetus kepada kejayaan mereka? Sekiranya anda tahu, sudah tentulah Daren Falter ialah orangnya. Beliau adalah consultant yang mereka bentuk sistem di Usana dan Monavie. Kini Darren Falter telah membuka sebuah syarikat Network Marketing sendiri iaitu YOLI. Kenapa 80% yang menyertai Network Marketing berhenti? Sebab tak tahan dengan MAINTENANCE. Kini Daren Falter mereka teknik marketingMAINTENANCE FREE dari bonus. The Best of The Best.

Berhenti lakukan apa yang anda sedang lakukan sekarang dan fokus pada laman ini, lihat apa yang mampu anda capai. Dan yang paling penting jangan anda sekadar pandang lalu peluang yang anda nampak ini………

Klik untuk Strategi Terkini dari Yoli Malaysia Success Team™ 

Untuk penerangan berVideo, anda boleh melawat Channel Youtube Success Team

Download Details Yoli Global Compensation Plan (BAHASA MELAYU) (PDF Files)

Download Details Yoli Global Compensation Plan (ENGLISH) (PDF Files)

Bukan senang nak jadi senang, nak jadi senang kena lalu susah, nak jadi susah pun kena lalu susah juga. Jadi biarlah susah kita susah yang berbaloi. Kami di yoli4all.com menggunakan konsep “Cucuk Satey”. Kami menyusun downline satu line menegak ke bawah. Di dalam projek kami yang lalu, ada yang telah kami susun hampir beribu orang ahli dibawahnya. Cepat
cepat ambil posisi anda.
Bukan senang nak jadi senang, nak jadi senang kena lalu susah, nak jadi susah pun kena lalu susah juga. Jadi biarlah susah kita susah yang berbaloi. Kami di yoli4all.com menggunakan konsep “Cucuk Satey”. Kami menyusun downline satu line menegak ke bawah. Di dalam projek kami yang lalu, ada yang telah kami susun hampir beribu orang ahli dibawahnya. Cepat-cepat ambil posisi anda.
Daftar Sekarang!
Daftar PERCUMA Diberi Replika Web Automatik Berfungsi 24 Jam – Mudahkan Usaha Pemasaran

Mengenai Syarikat Yoli Inc

Mengenai Syarikat Yoli Inc

Ibu Pejabat Yoli di Salt Lake City, Utah Amerika Syarikat

Ditubuhkan pada November 2009 di Salt Lake City, Utah, Amerika Syarikat, betul-betul di tengah-tengah “silikon lembah” pemasaran rangkaian. Memasuki Malaysia pada September 2011 dan Pelancaran rasmi di negara ini pada akhir Januari 2012. Penghormatan yang amat  membanggakan buat Malaysia bilanegara kita dijadikan negara operasi kedua dan merupakan HUB kepada seluruh dunia Yoli selepas ini. Ini yang membezakan syarikat Yoli dan syarikat lain yang memasuki Malaysia. Anda kini berada di tempat yang betul pada masa yang sangat-sangat tepat.

Membina jenama terkenal yang memberi kesan kepada kehidupan berjuta-juta orang memerlukan kepimpinan yang berpengalaman dan pasukan pengurusan. Yoli diasaskan oleh enam usahawan berpengalaman dengan wawasan membantu orang lain hidup lebih baik dan membantu orang berjaya dalam ekonomi.

Bukan sahaja Yoli komited untuk membuat perbezaan di dalam kedua-dua kehidupan Pengedar dan pelanggan-pelanggan, tetapi kepada dunia amnya. Melalui perkongsian dengan Pokok Untuk Masa Depan, Yoli telah mewujudkan satu budaya yang berkuasa memberi serta melindungi persekitaran kita yang amat ternilai

Salah satu kelebihan yang unik Yoli yang mampu berdaya saing di pasaran ialah Yoli adalah sebuah syarikat yang diasaskan oleh Pengedar Pengedar. Setiap Pengasas telah membina organisasi dengan beribu-ribu malah ratusan ribu Pengedar, dan telah bertanggungjawab untuk bergerak secara literal beratus-ratus juta dolar dalam pemasaran produk.

Pengasas Yoli tahu bagaimana rasanya berada di dalam Kesusahan-berkorban masa, tenaga dan wang untuk membantu Pengedar membina masa depan. Bersama-sama, enam daripada mereka pada hakikatnya, mempunyai lebih 100 tahun rangkaian bangunan gabungan pengalaman di peringkat dunia.

Selain itu, lima lelaki ini juga telah membina perusahaan perniagaan yang berjaya, sebagai tambahan kepada downline yang besar. Perspektif yang unik ini memberikan pengasas Yoli kelebihan besar ke atas syarikat-syarikat rangkaian pemasaran yang lain dan telah memupuk pembangunan beberapa produk dan program yang paling inovatif dalam sejarah pemasaran rangkaian..

Baru-baru ini, Yoli telah diperkenalkan di dalam beberapa penerbitan industri termasuk Network Marketing Business Journal, di mana kita telah dipaparkan sebagai “Syarikat bulanan terbaik”, Pengiklan Home Business, Home Business Connection, dan lain-lain.

Lebih mengagumkan, Yoli telah mengumpulkan pasukan terbaik korporat profesional yang berpengalaman untuk membantu menjalankan operasi sehari-hari untuk memastikan keuntungan dan menyokong pertumbuhan yang teguh.

Daftar Sekarang!

Yoli Product

ALKALETE PACKETS

Alkalete & Prestasi Atlit : Disokong oleh Atlit Bertaraf Dunia
Atlet yang memerlukan lebih banyak mineral alkalizing daripada kebanyakan kerana mereka yang mencipta jauh lebih berasid build-up daripada rata-rata, orang yang lebih tidak aktif melalui senaman berat.
ALKALETE : Patented Body Alkalizer & Acid Neutralizer
Tiada Rasa!! Ia Semula Jadi!!
~ tidak mengandungi ubatan atau dadah
~ tidak direka untuk merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit
jika diambil secara berkala, ia akan mengurangkan sisa asid yang terkumpul
~ membantu badan dalam membuang sisa asid dalam badan
~ menghasilkan peningkatan yang semula jadi
~ lebih bertenaga
~ kehilangan berat badan
~ pengurangan kesakitan dan banyak lagi.
Alkalete adalah satu-satunya produk seumpamanya yang menunjukkan pengurangan 50% + purata keasidan badan dalam masa kurang daripada 1 minggu.
FUNGSI ALKALETE
# membuang sisa asid
# mengurangkan gejala badan keseluruhan yang disebabkan oleh keradangan
# mengekalkan tahap PH badan yang seimbang
# meningkatkan ketahanan dan mengurangkan kesakitan otot yang dikaitkan dengan gaya hidup aktif dan sukan
# mengurangkan ketegangan otot
# meningkatkan kekuatan otot
# dibuktikan secara saintifik untuk mengurangkan asid badan
# mengurangkan pelbagai isu-isu pencernaan yang disebabkan oleh sisa asid dan makanan asid
# meningkatkan sistem imun kepada tahap optimum
# boleh digunakan dengan selamat (GRAS) by FDA
# membaiki dan melancarkan penghadaman
# meningkatkan kadar serapan nutrisi sebanyak 25%
Badan anda berhak sifat terbaik. Lihat, rasa dan lakukan yang terbaik untuk badan anda, dapatkan antioksida dan nutrien penting yang diperlukan untuk melawan penuaan sambil membina sistem imun yang kukuh.
RUTH : Superfruit Antioxidant Formula

Sangat lazat, manis lemon tanpa gula!! Tidak Masam seperti Jus!!
~ dikuasakan oleh SUPERFRUIT
~ evolusi dalam minuman kesihatan yang kaya dengan antioksida
~ 1 superfruit semulajadi, vitamin, mineral, enzim / probiotik dan fitonutrien formula yang mengandungi LIVE, RAMUAN AKTIF
TRUTH mengandungi 200% daripada RDA vitamin C untuk meningkatkan system immune, Resveratrol, OxyPhyte Ekstrak Teh Putih dan campuran penyerapan proprietari dengan enzim, probiotik serta ramuan eksklusif dan dipatenkan kami Alkalete. Alkalete terbukti meningkatkan keupayaan untuk menyerap antioksida, mineral dan mineral penting sehingga 25%.
Perbezaan yang akan dapat dirasakan :
# tenaga badan semakin meningkat
# kurang gula, kurangkan berat badan, sentiasa cergas
# daya ketahanan meningkat
# sistem imun yang kuat
# kesihatan keseluruhan bertambah baik
Isi kandungan TRUTH :
# buah delima – melindungi jantung dan memperbaiki fungsi kardiovaskular
# acai – peningkatan tenaga dan powerful anthocyanin antioksida
# goji – vitamin C, beta-carotene, zeaxanthin and beto-sitosterol (anti-radang)
# oxyphyte™ Extract Teh Putih – ORAC yang tinggi and anti-viral*
# resveratrol – melambatkan penuaan (nutrien Super Nature)
# proprietary enzyme & probiotic blend untuk pencernaan*
# alkalete™ – penyerapan nutrient dan alkalization*
# 200% RDI vitamin C*
YOLI FUN merupakan jenis minuman baru sukan dan minuman pemulihan yang bukan sahaja untuk atlet. Anda yakin boleh memberikan FUN kepada seluruh keluarga anda, orang dewasa dan kanak-kanak, dan tidak perlu bimbang tentang kesan sampingan yang berbahaya bahawa minuman sarat dengan gula dari semasa ke semasa.
FUN : Rehydrating Electrolytes | PH Balance Recovery Formula

YOLI FUN Powered by Alkalete!
~ evolusi dalam minuman sukan meningkatkan prestasi
~ mineral semula jadi menggunakan formula yang lebih banyak elektrolit, kalium dan magnesium daripada biasa Gatorade atau Powerade
FUN Yoli menghidangkan ramuan proprietari kami, dipatenkan dipanggil Alkalete. Alkaletemeneutralkan berkuasa asid laktik, pH mengimbangi, dan mempercepatkan bahan pemulihan yang banyak mengurangkan kekejangan, mengurangkan kekakuan otot, dan membantu dalam menghapuskan sisa asid supaya anda boleh pergi jauh, bermain lebih kuat dan pulih lebih cepat.
# mengandungi 333mg / 8oz Alkalete, campuran mineral elektrolit berpaten
# lebih kalium daripada minuman sukan yang lain
# mengandungi kalsium untuk tulang dan alkali
# mengandungi magnesium untuk penyerapan kalsium
# alkalete penampan asid laktik, menggalakan keseimbangan pH, prestasi & pemulihan
# tiada gula dan 5 kalori
# sirap jagung tiada fruktosa tinggi
# natrium tahap yang optimum
# Pe (tiada pewarna tiruan)

Hot Home Business Opportunity Knocking at Your Door

Are you serious about becoming financially independent?

We’re serious about showing you how

“The rich look for and build networks. Everyone else looks for work.” – Robert Kiyosaki

We believe we have a unique, revolutionary product that can help you become financially independent faster than you ever thought possible. We have the solution to the problem in the beverage industry, and we’re about to shake things up!

If you’ve ever wanted to be the first one in something big. The leader of a big thing that everyone else later wants to follow. Then this is your chance.

Our mission is to improve our lives and those of as many people we can reach by offering a rewarding business opportunity in the surging health and wellness industry with an all-natural, sugar free, artificial sweetener free, chemical free, preservative free, full of antioxidants, —all of the good, none of the bad— healthy drink.

The rich llok for and build networks

If you had the solution to a very large problem, do you think you could make a lot of money?

Unlike other liquid beverages, our model harvests nature’s most potent nutrients at their peak nutritional value, flash-freezing them, and loading them into our new revolutionary, patented Blast Caps®. This technology delivers 100% nutrient goodness by protecting our formulas until the moment you are ready. No other nutrient delivery system is as powerful.

A Healthy Beverage that Makes You Money

The Original Yoli Blast Caps —Not Only Do They Make You Healthy, They Can Make You Wealthy Too!

Blast Cap Bottles Healthy Beverage

The Biggest Shake Up in the Multi-Billion Dollar Beverage Industry Has Arrived

Here at Yoli, we’ve decided that it’s time for the truth – the truth about nutrition, about health and, more importantly, quality of life. And the truth is that a lot of what we’re being told just doesn’t add up.

This certainly is true for the liquid beverage industry. We’re told how healthy many of today’s most popular beverages are for us, yet up to 80% of that goodness is destroyed in processing, not to mention the fact that 99% of all liquid beverages are loaded with addictive chemicals, sugars, preservatives and artificial substances.

Blast Cap Technology StepsUnlike all other liquid beverages, with Yoli, you get all the good ingredients without any of the bad. Yoli accomplishes this by harvesting nature’s most potent nutrients at their nutritional peak, flash-freezing them, and loading them into Yoli Blast Caps®.

Each Yoli Blast Cap® is bursting with antioxidants in a delicious beverage that optimizes Yoli’s patented Blast Cap technology to securely preserve the nutrient-rich ingredients inside without all the sugar, chemicals or pasteurization that occurs with all other products.

Optimal Nutrition …Perfected Twist, Blast and Shake – Yoli Blast Caps® deliver 100% nutrient goodness by protecting our formulas until the moment you are ready. No other nutrient delivery system is as powerful.

 

A Real Commitment to Succeed in the Healthy Beverage MLM Arena

Through Money To Earn Today.com get introduced to a proven compensation plan backed up by our conviction that our team is the absolute key to our success.

We are a group of like-minded professionals —and since you’re reading this, very likely just like you— with a burning desire and a real commitment to succeed in the MLM arena. With our system, you can be in business for FREE, be your own boss, be a real business owner. We will coach you to success because your success is truly our success —yours and ours. The more you grow and learn, the better off you will be and the better off we all will be.

Success Definition

If you’re committed to your own success, there is no way to fail, there is only winning. And we aim to win B I G!

We have the proven system and we need you to make it bigger, greater. If you have that burning desire inside you to achieve financial freedom, to be your own boss, and live a happier, healthier life, we want you to be part of our team. The way we look at it, this is a symbiotic relationship —if we thrive, you thrive and if you thrive, we thrive. A win-win game. It’s that simple!

Get Product & Business Opportunity at Here Malay Version / English Version

 

Jualan Alkalete and Truth Produk

.

https://ads2network.files.wordpress.com/2012/04/286966_185149291556074_148550288549308_444306_3412814_o.jpg?w=300

Alkalete

https://ads2network.files.wordpress.com/2012/04/alkalete_product.jpg?w=150

Alkalete Capsules – 60 Capsules

Harga Promosi : RM 150.00 (FREE Postage)

Alkalete Tanpa Risiko

Alkalete adalah penyelesaian yang muktamad untuk melawan pertempuran badan anda setiap saat setiap hari terhadap persekitaran berasid .Alkalete adalah satu-satunya produk seumpamanya yang menunjukkan pengurangan 50% + purata keasidan badan dalam masa kurang daripada satu minggu.
* Membuang sisa asid.
* Mengurangkan gejala badan keseluruhan yang disebabkan oleh keradangan.
* Mengekalkan tahap PH badan yang seimbang.
* Meningkatkan ketahanan dan mengurangkan kesakitan otot yang dikaitkan dengan gaya hidup aktif dan sukan.
* Mengurangkan ketegangan otot,
* Meningkatkan kekuatan otot.
* Dibuktikan secara saintifik untuk mengurangkan asid badan.
* Mengurangkan pelbagai isu-isu pencernaan yang disebabkan oleh sisa asid dan makanan asid.
* Meningkatkan sistem imun kepada tahap optimum.
* Boleh digukanan dengan selamat (GRAS) by FDA.
* Membaiki dan melancarkan penghadaman.
* Meningkatkan kadar serapan nutrisi sebanyak 25%

Walaupun Alkalete tidak mengandungi ubatan atau dadah dan tidak direka untuk merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit, tetapi, jika diambil secara berkala, ia akan mengurangkan sisa asid yang terkumpul dan membantu badan dalam membuang sisa asid dalam badan, menghasilkan peningkatan yang ke arah semula jadi, lebih besar tenaga, kehilangan berat badan, pengurangan kesakitan dan banyak lagi. Dalam fakta yang mudah, hanya segelintir orang yang sanggup menukar tabiat pemakanan mereka untuk meningkatkan tahap kesihatan mereka. Di samping itu kepada tabiat pemakanan yang teruk, akan mengakibatkan kebolehan badan kita untuk memproses asid beransur-ansur kurang apabila umur kita meningkat dan apabila kita mengalami tekanan yang lebih. Alkalete adalah penyelesaian yang muktamad untuk melawan pertempuran badan anda setiap saat setiap hari terhadap persekitaran berasid ini, yang mewujudkan sisa toksik dalam badan. Alkalete adalah satu-satunya produk yang menunjukkan penurunan 50% purata keasidan badan dalam masa kurang daripada satu minggu, seperti yang ditunjukkan dalam carta di bawah.

Kebaikan product ini adalah :
1.  Membantu membuang sisa ASID dalam badan
2.  Mengurangkan gejala penyakit di seluruh badan akibat dari ASID
3.  Membantu dalam penyimbangan kadar PH dalam badan
4.  Meningkatkan ketahanan dan mengurangkan kesakitan otot yang dikaitkan dengan gaya hidup aktif
5.  Mengurangkan gejala kekejangan otot sewaktu bersukan
6.  Menguatkan PRESTASI dan KEKUATAN otot
7.  Terbukti secara saintifik membantuk tubuh yang ketidakhadaman asid
8.  Mengurangkan pelbagai isu ppencernaan yang disebabkan oleh sisa asid dan juga jenis makanan berasid
9.  Membantu sistem pertahanan tubuh badan berfungsi pada tahan OPTIMUM
10. Mengurangkan gejala penyakit secara keseluruhan yang disebabkan oleh penggunaan ALKOHOL
11. Selamat digunakan kepada semua orang (peringkat umur)
12. Membersih serta memperbaiki sistem PENCERNAAN
13. Meningkatkan PENYERAPAN nutrien utama dalam badan

********************************************************

.

https://ads2network.files.wordpress.com/2012/04/title_truth-gif.jpg?w=300

Truth Packets

.

https://ads2network.files.wordpress.com/2012/04/truth_mix_2.jpg?w=300

 

Truth Packets – 35 paket

Harga Promosi : RM 175.00 (FREE Postage)

.

 

Truth Powered by SUPERfruits ini merupakan evolusi dalam minuman kesihatan yang kaya dengan bahan atioksidan. Truth merupakan satu produk yang mengandungi superfruits semulajadi , vitamin , mineral , enzim/pribotik serta fitonutrien adalah satu formula yang mengandungi RAMUAN YANG AKTIF. Penyelidikan telah menunjukkan bahawa atidioksidan ditemui dalam makanan sayur-sayuran serta buah-buahan.

Jadi produk ini mengandungi semua bahan berkenaan bagi melambatkan kadar pekembangan sel. Sel-sel dalam tubuh badan anda akan dibahagi dengan cepat akibat daripada pengambilan makanan berasid , tekanan , pencemaran dan kuman. Oleh yang demikian , anda akan kelihatan lebih tua berbanding dengan umur anda (awet muda semulajadi). Kesihatan dan penampilan anda bergantung kepada makanan khasiat harian anda yang anda masukan kedalam tubuh badan anda.

Perbezaan yang anda rasa selepas mengambil product ini :
1. Meningkatkan semula tahap tenaga anda ketahap semulajadi
2. Mengurangkan kadar GULA  dalam badan , menurunkan berat badan serta berasa sihat tubuh badan
3. Membaiki sel-sel kulit dan kecergasan anda
4. Mengukuhkan atau menguatkan lagi sistem petahanan dalam tubuh badan
5. Keseluruhan tubuh badan anda berasa segar dan lebih baik.

Bahan-bahan yang terdapat dalam product ini :
1. Buah Delima : Melindungi jantung dan membaiki fungsi kardiovaskular
2. Acai Beri : Membantu peningkatan tenaga dan antosianin kuat antioksidan
3. Goji : vitamin C Beta-karoten, Zeaxanthin dan Beto-sitosterol (anti radang)
4. Oxyphyte ekstrak teh putih : ORAC yang tinggi dan anti-viral
5. Resveratrol : Melambatkan penuan (nutrien super nature terdapat dalam darah merah
6. Enzim proprietari & Blend probiotik untuk sistem pencernaan
7. Alkaete : penyerapan Nutrien dan akalization
8. 200% RDI vitamin C

Truth secara saintifik telah direka untuk memastikan bahawa semua bahan-bahan yang sihat dapat diserapkan  pada sel dalam badan. Selain itu, alkalete adalah satu bahan yang dipaternkan dan terbukti menujukkan keberkesanan dalam mempertingkatkan penyerapan nutrien utama dalam tubuh badan sehingga 25%. Alkalete memberikan Truth satu kelebihan yang terbukti lebih persaingan. Keistimewaan atau kelebihan anda adalah merasa serta melihat sendiri keberkesanan produk ini.

********************************************************

Harga Promosi

Harga promosi kami seperti di atas – Tidak termasuk Kos Pos

.

Harga Pengedar

Sila email kepada kami untuk mendapat harga pengedar

Get Product Here Malay Version / English Version

https://ads2network.files.wordpress.com/2012/04/yolimalaysiaalkaletecover.jpg?w=223

 

Oil & Gas Vacancy at Middle East

Looking for candidates to fill the follow vacancies:

• Iran (petrochemical complex):
1. Construction Managers
2. I&C Supervisor s
Rotation: 60 days /15 days , one year contract

• Nigeria (refinery) TAR Management (TAM)
1. TAM (Shutdown & Turnaround Manager)
2. Operation Commissioning Manager

• Chile (Coal fired Power Plant – very important to have this kind of exp.) ONLY Spanish Speaking
1. Permit to work Coordinator (Commissioning)
2. Power Shift Supervisor (Commissioning)
Rotation 90 days /15 days , 7 months contract

• Abu Dhabi (Chemical Plant)
1. Project Control Manager, duration: 2 years,
Rota: 90 days /14 days , camp

Please send application with availability and day / rate requested to easteurope@intermateprofile.com

Oil And Gas Jobs!

www.oilandgasrecruiting.com

Find us on a social network near you!

http://www.twitter.com/oil_jobs

http://www.facebook.com/oilandgasjobs

www.linkedin.com (Oil and Gas Recruiting – Jobs)

Kind Regards, David Kimberley

To opt out please reply to this email with opt out in the email subject field. If this email has been forwarded to you and you wish to opt in please send me an email and express so (opt in will do but if you wish to add more, feel free)

These jobs are advertised by different recruiters through our job board. In order to apply for any of these jobs you will need to click through on the jobs and apply through the website.

* Regional Talent Development Manager – UK
* Civil Engineer – Canada
* Engineering Director – UAE
* Structural Engineer – Canada
* Well Testing Chief Operator – Oman
* Well Testing Supervisor – Oman
* Well Testing Supervisor – Oman
* Well Testing Supervisor – Oman
* Well Testing Supervisor – Oman
* QHSE Engineer – Oman
* QHSE Manager – Oman
* Training Manager – Africa
* Project Coach Trainer – Nigeria
* Training Engineering Coach – Nigeria
* Mechanical Job Skills Trainer – SAudi Arabia
* Electrical Job Skills Trainer – Saudi Arabia
* Operations Job Skills Trainer – Saudi Arabia
* Junior Geoscientist – Surrey
* Social Projects Administrator – Switzerland
* Ingeniero de Productividad – Tamaulipas
* Loss Prevention Engineers – Saudi Arabia
* Instrument Tank Superintendent – Algeria
* Senior Reservoir/Petroleum Engineer – UK
* Operators – Saudi Arabia
* Electrical Specialists – Commissioning – Algeria
* Operator Engineers – saudi Arabia
* Principal Electrical Engineer – UK
* 2 x Instrument Supervisors – Algeria
* Lead Operator (Coker Unit) – Saudi Arabia
* rotating equipment engineer – UK
* 2 x Electrical Supervisors – Algeria
* Senior Technical Professional – Electrical – UK
* Project Controls Engineer – UK
* Autocad Electrical Designer – UK
* Mechanical Handling Engineer – UK
* Senior Geologist – UK
* Offshore Renewables Project Engineer – UK
* principal offshore surveyor – UK
* Autocad Instrument Designer – UK
* mechanical & piping supervisors – UK
* Instrument Designers PDMS or Intools – UK
* principal & senior safety & risk engineer – UK
* Planning/Scheduling Engineer – Germany
* Senior Petrophysicists – UK
* offshore classification surveyor – UK
* Senior & Principal Instrument Engineers – UK
* senior subsea pipeline engineer – UK
* Civil/Structural Designer – Netherlands
* 20 x PDMS Piping Designers – UK
* Senior Process Engineer – Netherlands
* Metocean Engineer – UK
* verification engineer – mechanical – UK
* Senior Buyers – UK
* Supervising Oil and Gas Engineer – USA
* Technology Manager – Netherlands
* principal subsea pipeline engineers – UK
* Electrical Superintendant – Algeria
* Senior Geophysicist – UK
* Technical Supervisor – Angola
* Electronic Technician – Angola
* Chief Mate – Angola
* 2nd Engineer – Angola
* Dynamic Positioning Officer – Angola
* Production Chief Engineer – Russia
* Construction Manager – Morocco
* Planning Engineer – Oman
* Snr Geologist (Coal) – Canada
* Principal Mining Engineer – Canada
* Project Manager – Canada
* Snr Electrical Engineer – Canada
* Urgent Requirement – Driller – Drillship – Brazil
* Urgent Requirement – Toolpusher – Drillship – Brazil
* Principal Subsea Pipeline Engineer – UK
* Planning Engineer / Scheduler – Germany
* Project Controls Engineer / Cost Estimator – GERMAN
* Cost Engineer – Norway
* Document Controller – Norway
* Contracts Manager – English/Spanish Speaking – Spain/UK
* Business Development Manager – UK
* Planning Engineer – UK
* Electrical Engineer – Singapore
* Mechanical Engineer – Scotland
* European Field Service Engineer – Europe
* Mechanical Engineer – Singapore
* Electrical Engineer – UK
* Industrial Relations Manager – Columbia
* Oil & Gas Subsea Engineer – Various
* Senior Well Engineer – Netherlands
* Subsea Engineer – UK
* Quantity Surveyor – UK
* Project Manager – UK
* Project Planning Engineer – UK
* Principal Oil and Gas Engineer – UK
* Pipeline Engineer – UK
* Marine Engineer with steam experience – Netherlands/Germany
* Project Engineer – UK
* Senior Completion & Well Intervention Engineer – Netherlands
* Manager-Business Development – UAE
* Process engineer – USA
* Senior Quantity Surveyor – Canada
* Senior Planning and Scheduling Engineer – Australia
* JAVA Developer – UK
* Barge Engineer – UK
* Offshore Planner – Semi Sub – UK
* LOLER focal point – Deck Pusher – Jack Up – North Sea (UK)
* Urgent – MUX – Experienced Subsea Engineer- Operational – DP Drillship – Guinea, West Africa
* Subsea Engineer – Operational – MUX – DP Drillship – Guinea
* Tree and Wellhead Engineer – Assen Based – Staff
* Nightshift Drilling Supervisor – Aberdeen based- Operator
* Offshore Installation Manager (OIM) – Jack Up – India
* Drilling Engineer – Various Locations
* Senior PDMS Piping Designers – Aberdeen
* PERFORACIÓN & WORKOVER – MÉXICO
* Manager of Projects – Romania
* Well Data Loader/Manager – Aberdeen
* E&I Construction Engineer – Scotland
* Senior Process Engineer – UK